top of page

Fotograaf in de kijker: Ann van de Voorde Photography

Bijgewerkt op: 4 mei

Maak kennis met fotograaf Ann van de Voorde in zes punten.


1. GEEN LEVEN ZONDER...

Mijn gezin, mijn solide basis. Ik ben graag met veel en druk bezig, maar mijn man Wim en zoontje Aloïs zorgen voor rust en balans in mijn leven.

2. MIJN GROTE VOORBEELD

Elke Van den Ende, wat mij betreft de beste fotografe in België. Haar passie, fotografisch oog en ondernemingszin is iets waar ik zelf naar streef in de uitbouw van mijn zaak.


Fotograaf in de kijker - Ann van de Voorde Photography

Een kwartiertje tijdens golden hour, wanneer de gasten aan het aperitieven zijn er met ons drietjes vantussen knijpen om nog even wat beelden te maken. Meestal is het koppel dan heel ontspannen en genieten ze echt ten volle van elkaar.

3. MIJN HOTSPOT TIP


Botanic Sanctuary. Niet te ver van huis. In Antwerpen en liefst voor het ontbijt. Ongezien uitgebreid en crimineel lekker.

4. MIJN ZOTSTE SHOOT WAS

De verloving van mijn beste vriend in Parijs. Helemaal vermomd, verstopt op de Bir Hakeim brug om te voorschijn te springen toen hij op zijn knie ging. Ik zag amper iets door mijn kijker door de tranen! :-D


Fotograaf in de kijker - Ann van de Voorde Photography

Slapende baby, want ja een baby die slaapt is zo wat het vredigste dat er bestaat in deze wereld :-)


5. HIER SHOP IK VEEL, TE GRAAG

MANGO & Wild Souls by JV. Ik ben een 'vanilla' girl. Wit, beige en aardetinten zijn goed vertegenwoordigd in de collecties van beiden. Dus die webshops worden massaal bezocht.

6. MIJN STAD, MIJN THUIS

Tielrode. Mijn heimat en waar voor altijd mijn hart zal liggen (en waar Jan Vertonghen dus vandaan komt, hé)! Maar eerlijk is eerlijk, ik woon doodgraag in Berlaar dus er is voldoende liefde voor beide plaatsen.Comments


bottom of page